رسانه های اصلاح طلب با نپرداختن به تجمع میلیونی اربعین ثابت کردند با تفکر عزاداری مخالف هستند؛ سکوت آنها در برابر تجمع بزرگ اربعین به معنای مخالفت با پیام عاشورا و اربعین است.
حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی حسینی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با سراج24 با اشاره به بایکوت خبری تجمع میلیونی اربعین حسینی از سوی برخی روزنامه های اصلاح طلب گفت: این تجمع بی نظیر که قدرت سیاسی تشیع و قدرت اسلام را نشان داد، متاسفانه از سوی این روزنامه ها کم اهمیت تلقی شد.
وی با اشاره به کارنامه چنین روزنامه هایی در ضدیت و مخالفت با دین گفت: آنها کارنامه قابل قبولی در رابطه با دین و عزاداری ندارند و هرچه دینداری و عشق به اهل بیت(ع) در جامعه ما بیشتر شود، آنها نگران تر خواهند شد و البته به انزوا نیز می روند.
منتخب مردم قزوین در خانه ملت با ذکر اینکه پدیده روشنفکری غرب زده در روزنامه های اصلاح طلب رسوخ کرده است، افزود: همیشه این نوع روشنفکران در ایران و جهان اسلام وجود دارند و به اسم روشنفکری به مقابله با اعتقادات اصیل مذهبی و مخصوصا اعتقادات تشیع برمی خیزند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: آنها همیشه می گفتند که مردم ایران عقاید مستحکم مذهبی ندارند و روزنامه های اصلاح طلب را برای نشر عقاید خود انتخاب می کنند، زیرا این روزنامه ها به تساحل و تسامح در برابر دین شهره هستند.
عضو شورای فرهنگی عمومی کشور افزود: روشنفکران غرب زده هیچ گاه فکر نمی کردند، 20 میلیون نفر در مراسم اربعین حسینی حاضر شوند و امروز به شدت از این حضور عصبانی هستند زیرا تئوری های آنها را این حضور باطل کرده است.
وی با ذکر اینکه نپرداختن به مراسم عظیم اربعین در روزنامه های اصلاح طلب این مسئله را تقویت می کند که آنها از ضد انقلاب خارج نشین خط می گیرند، گفت: سایت های ضد انقلابی چون کلمه و جرس و رسانه های ضد انقلاب از این تجمع بزرگ سخن نگفتند و روزنامه های اصلاح طلب نیز با این اقدام خود به آنها گفتند که با شما هم اندیشه هستیم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: رسانه های اصلاح طلب با نپرداختن به تجمع میلیونی اربعین ثابت کردند با تفکر عزاداری مخالف هستند؛ سکوت آنها در برابر تجمع بزرگ اربعین به معنای مخالفت با پیام عاشورا و اربعین است.
وی با ذکر اینکه تجمع میلیونی اربعین یک مانور بزرگ رسانه ای بود، گفت: اگر روزنامه های اصلاح طلب منصف و آزاد مرد بودند، وظیفه انسانی به آنها حکم می کرد که این رخداد بزرگ را به نحو شایسته منعکس کنند؛ آنها این جمله امام حسین(ع) را به یاد آورند که فرمود« اگر دین ندارید، آزاد مرد باشید»
انتخاب سردبیر
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت و گو با«سراج24»
سکوت روزنامه های اصلاح طلب در برابر تجمع اربعین به معنای مخالفت با پیام عاشورا است/جولان روشنفکران غرب زده در روزنامه های اصلاح طلب
رسانه های اصلاح طلب با نپرداختن به تجمع میلیونی اربعین ثابت کردند با تفکر عزاداری مخالف هستند؛ سکوت آنها در برابر تجمع بزرگ اربعین به معنای مخالفت با پیام عاشورا و اربعین است.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



